2015 metais rugsėjo 6 dieną dalyvavome prezentacijoje-degustacijoje kurią rengė Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija ir pristatėme savo rudens asortimentą restoranų rinkai.
Renginys vyko nuostabiame restorane "Karpynė", tad ankstų rytą susidėjome savo "amuniciją" ir pasirengėme šturmuoti geriausių virėjų ir lankomiausių restoranų virtuves su nauja mūsų produkcija - jautienos brandintais steikais.
Renginys buvo sudėtas iš kelių etapų - pirmasis susipažinimas ir individualus asortimento pristatymas virtuvės šefams, restoranų savininkams. Antrasis - naujienų pristatymas ir įmonės pasirodymas ir trečiasis - integruotas produkto parodymas lėkštėje bei ragavimas ir aptarimas skoninių sąvybių.
Virtuvės šefai buvo vienas už kitą originalesni ir pateikė meno kūrinius lėkštėje. Mums teko paragauti:
Diena prabėgo akimirksniu, daug naujų veidų, naujų kontaktų, naujų pažinčių ir naujų žinių pridėjo šis puikus renginys.