Pradžia /  Kitchen me  /  NAUJIENOS  /  LRVVKA prezentacija-degustacija (Naujienos rudens valgiaraščiui)  / 

LRVVKA prezentacija-degustacija (Naujienos rudens valgiaraščiui)

2015 metais rugsėjo 6 dieną dalyvavome prezentacijoje-degustacijoje kurią rengė Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija ir pristatėme savo rudens asortimentą restoranų rinkai.

Renginys vyko nuostabiame restorane "Karpynė", tad ankstų rytą susidėjome savo "amuniciją" ir pasirengėme šturmuoti geriausių virėjų ir lankomiausių restoranų virtuves su nauja mūsų produkcija - jautienos brandintais steikais.

Renginys buvo sudėtas iš kelių etapų - pirmasis susipažinimas ir individualus asortimento pristatymas virtuvės šefams, restoranų savininkams. Antrasis - naujienų pristatymas ir įmonės pasirodymas ir trečiasis - integruotas produkto parodymas lėkštėje bei ragavimas ir aptarimas skoninių sąvybių. 

Virtuvės šefai buvo vienas už kitą originalesni ir pateikė meno kūrinius lėkštėje. Mums teko paragauti:

  • Avinžirnių užtepėlę;
  • Prancūzišką skrebutį "Bruschetta";
  • Mini suvožtinius su fakočia duonele, raudonuoju pesto ir plėšyta vištiena;
  • Meksikietiškas bandeles su obuoliais;
  • Sveikuolišką duoną;
  • "Coda Nera" lašišos užkandį su citrininiu riešutų pesto padažu;
  • Macarunsą su mini "mozzarella di bufala", pomidorų čili džemu ir balzamiko padažu;
  • Menkės užkandis su menkės putėsiais, agurkų variacijomis ir perliniu kuskusu;
  • Jautienos nugarinės steikas su marinuotais imbierais;
  • Saldžių karamelizuotų burokėlių skonio traškučiai su šaltalankių žele ir karamelizuotais lazdynų riešutais.

Diena prabėgo akimirksniu, daug naujų veidų, naujų kontaktų, naujų pažinčių ir naujų žinių pridėjo šis puikus renginys.