2015 m. gruodžio 6 dieną vyko šventinė LRVVKA šventinė prezentacija - „Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų“. Teko apsilankyti šioje šventėje prezentacijoje ir UAB "Baltic Larus" komandai.
Prezentacija vyko jaukiame ir skoningai išpuoštame "Siesta" restorane, salėje susirinko įvairių įmonių atstovai bei profesionalūs virtuvės šefai. Šventės metu įmonių atstovai dalinosi naujausiomis serviravimo tendencijomis ir pristatė produktų naujienas. UAB "Baltic Larus" taip pat pristatė "Lapino puota" ir "KITCHEN me" naujienas - šviežią triušienos kumpelių mėsą, sausai brandintus jautienos didkepsnius, o degustacijos metu kvietė paragauti sūdytų, karštai rūkytų ir virtų antienos gaminių.
UAB "Baltic Larus" liko sužavėta restorano "Siesta" virėjų Tomo Meištininko ir Manto Petraičio paruoštu gardžiu, sultingu triušienos suktinuku su miško grybais, tamsiais lęšiais, sūrio krepšeliu bei morkų-pastarnokų duetu.
UAB "Baltic Larus" dėkoja už galimybę būti naujovių kūrimo ir skatinimo dalimi.