Pradžia /  Kitchen me  /  Naudingi patarimai  /  Komplimentai jautienai: kai esminis prieskonis yra... mėsa  / 

Komplimentai jautienai: kai esminis prieskonis yra... mėsa

Net neabejojame, kad sultinga, kvapni ir ryškiaskonė, burnoje tirpstanti, aukščiausios kokybės jautiena vasariškomis nuotaikomis alsuojančioje virtuvėje svečiuojasi tikrai dažnai. Karštuoju metų laiku gardūs mėsos gabalėliai smagiai skrunda ne tik keptuvėse ar orkaitėse, bet ir kepsninėse, tad nieko nelaukę kviečiame jus pasinerti į gastronominę kelionę, kurios metu sužinosite, kuo ypatinga sausai brandinta jautiena, kokiomis skoninėmis savybėmis ji pasižymi ir kokius kulinarinius triukus taikyti gamybos procese, norint valgytojus apstulbinti išskirtiniais maistiniais šedevrais.

Išsamus straipsnis čia: Žurnalas Geras skonis, 2018 Vasara

Straipsnio autorius: Dalia Jazbutytė

Nuotrauka: forellesreceptai.lt