Pradžia /  Kitchen me  /  Naudingi patarimai  /  Lengvesnei pavasario mitybai – šviežios triušienos dešrelės  / 

Lengvesnei pavasario mitybai – šviežios triušienos dešrelės

Pamažu šylant orams daugelis koreguoja ne tik savo kasdienį garderobą, bet ir mitybą. Norisi daugiau gardžių, maistingų, bet lengvesnių ir greitai paruošiamų patiekalų. Be to, po žiemos neretai skundžiamės prastesne savijauta, sutrikusiu miegu ir slogia nuotaika. Todėl mityba paruošiant savo organizmą naujam sezonui yra ypač svarbi.

Nors dešrelės įprastai nėra laikomos dėmesio vertu patiekalu tiems, kurie į savo mitybą žvelgia atsakingiau, taip galvoti nereikėtų. Svarbiausia yra sudedamosios dalys, tai yra, iš ko dešrelės pagamintos. Jei, pavyzdžiui, rinksitės šviežias kokybiškas triušienos dešreles, ne tik gardžiai pavalgysite, bet ir gausite daug naudingųjų medžiagų.

Prekinio ženklo „KITCHEN me“ šviežios triušienos dešrelės – puiki išeitis ieškantiems greito, tačiau gardaus ir maistingo pasirinkimo pietums ar vakarienei. Bijantiems to, kuo įprastai pasižymi vadinamasis šlamštmaistis, šiuo atveju nuogąstauti nereikia. „KITCHEN me“ dešrelėms gaminti naudojama vien liesa triušiena, natūralūs prieskoniai ir natūralios avies žarnos. Jose nėra sintetinių dažiklių, konservantų, todėl šis produktas puikiai tinkamas ir vaikams ar žmonėms, turintiems virškinimo sistemos sutrikimų.

„KITCHEN me“ virtuvės meistrai sąmoningai pasirinko švelnius natūralius prieskonius tam, kad nebūtų gožiamas subtilus triušienos skonis. Jas tinka kepti, skrudinti, troškinti ar virti, todėl įsigiję pakuotę ar dvi triušienos dešrelių galite pagaminti daugybę įvairiausių patiekalų. Bene gardžiausias pasirinkimas – triušienos dešrelės su daržovių piurė ar mėgstamų kruopų koše. Tačiau taip pat galite improvizuoti gamindami troškinius, tirštą sriubą su dešrelių gabaliukais, dešrelių ir daržovių apkepus.

Triušiena ypač vertinama sveikatos specialistų, nes ji turi daug naudingų medžiagų ir yra lengvai virškinama. Joje ypač gausu baltymų, taip pat – ląstelienos, tačiau mažai riebalų. Be to, triušiena pasižymi ir tuo, kad beveik niekada nesukelia alerginių reakcijų. Todėl kokybiškos šviežios triušienos dešrelės leis ne tik sutaupyti laiko gaminant pietus ar vakarienę, bet ir nenuklysti nuo visavertės mitybos taisyklių.