Kodėl žmonės mėgsta mėsainius? Visų pirma dėl to, kad tai greitas maistas, o jo genialumas, kaip sako restorano „Šventaragio sodas“ virtuvės šefas Gintautas Pleskačiauskas, slepia paprastumą: maltinukas, bandelė, daržovės – štai ir viskas. Greita ir patogu – netgi stalo įrankiai nebūtini.
Taip, suvalgyti mėsainį neužtrunka. Bet ar jis greit paruošiamas? Ypač jei siekiame kokybės ir sveikatingumo? Čia pradeda aiškėti, kad veikti yra ką: norint viską sustyguoti taip, kad ant stalo garuotų tobulybės įsikūnijimas – minkšta ir traški bandelė, švelniai aptirpęs sūris, šviežių daržovių kompanija, skalsūs padažai ir galų gale puikiausia mėsa, – prireiks virtuvės įgūdžių. Išeitį, kaip greitai sukonstruoti kokybišką mėsainį, siūlo „Kitchen me“. Įsigiję šio prekės ženklo šviežiai brandintos smulkintos jautienos paplotėlių, galėsime praleisti patį sudėtingiausią mėsainio paruošimo etapą, sužibėti virtuvėje ir daugiau dėmesio skirti tam, ko mums taip trūksta – bendravimui su susirinkusiais svečiais.
Išsamus straipsnis čia: Žurnalas Geras skonis, 2018 Pavasaris