Nauji mokslo metai daugybei tėvų reiškia krūvą galvosūkių, kaip nelėtinant gyvenimo tempo užtikrinti sveiką, saugią ir laimingą savo atžalų kasdienybę. Vienas didžiausių klaustukų – mityba: juk norisi, kad vaikai valgytų kuo įmanoma sveikiau ir skaniau, o tėvams dėl to nereikėtų valandų valandas sukiotis virtuvėje.
Išeitis – tinkamai pasirinkti produktai ir gaminiai. Rinkoje maisto produktų, gaminių ir pusgaminių pasirinkimas milžiniškas, tačiau kaip rasti geriausią kokybės, skonio ir greito paruošimo balansą?
Prekinio ženklo „KITCHEN me“ virtuvės šefai siūlo pirmiausia įvertinti žaliavą, iš kurios pagamintos dešrelės, paruošti kepimui kepsneliai ar kiti mėsos gaminiai. Pavyzdžiui, „KITCHEN me“ naujų mokslo metų sezoną pasitinka primindami apie gardžias, BAF aukso medaliu apdovanotas, šviežias triušienos dešreles. Jos pagamintos iš triušienos, natūralių avies žarnų, gardintos kokybiškais prieskoniais, be jokių dirbtinių dažiklių ar konservantų. Patiekę šias dešreles su daržovėmis ar kruopomis vos per keliolika minučių savo vaikui galėsite paruošti maistingą ir gardų patiekalą. Tokį patiekalą vyresnių klasių moksleiviai gali labai lengvai pasiruošti ir patys – tereikia 8-10 min. pavirti triušienos dešreles ir pasirinkti mėgstamą garnyrą. Triušienos dešrelės pasižymi ne tik švelniu mėsos skoniu: šioje baltoje mėsoje yra daug vitaminų ir mineralų.
Jei savo atžalą norite palepinti patiekalu iš antienos, tam taip pat nebūtina valandų valandas gaišti virtuvėje prieskoniuojant, marinuojant ir kepant paukštieną. „KITCHEN me“ siūlo daugybę greitesnių, bet tokių pat gardžių pasirinkimų. Pavyzdžiui, antienos filė „Tradicinių“ kepsnių, „Žolelių“ didkepsnių, medalionų burgundiškame marinate prieskoniais ir marinavimu jau pasirūpinę šio prekinio ženklo virtuvės meistrai. Įsigijus pakuotę tereikės įkaitinti orkaitę ir pašauti kepti pasirinktą gaminį. Labiau nei kepsnelius vertinantiems antienos kulšeles, blauzdeles ar filė taip pat siūlomi net keli pasirinkimai – antienos blauzdelių „Tulpės“, antienos kulšelės ar filė su prieskoniais. Visus šiuos gaminius galima greitai ir labai paprastai paruošti kepant orkaitėje ir patiekiant su mėgstamu garnyru.