Pradžia /  Kitchen me  /  NAUJIENOS  /  „Gero skonio“ klubas vasaros pabaigą palydėjo Anykščiuose  / 

„Gero skonio“ klubas vasaros pabaigą palydėjo Anykščiuose

Rugpjūčio 17 d. gamtos prieglobstyje įsikūrusio SPA VILNIUS Anykščiai restorano erdvėse įvyko „Gero skonio“ klubo renginys „Keliaukite, skanaukite, mėgaukitės Anykščių šilelio apsupty.“ Ypatingos vakarienės metu svečiai buvo kviečiami ragauti gurmaniškų patiekalų, degustuoti prie jų priderintų išraiškingo skonio vynų bei pasidžiaugti vasariniu žurnalo „Geras skonis“ numeriu.

Patiekalus šiam vakarui specialiai kūrė SPA VILNIUS Anykščiai restorano komanda. Pagrindinis patiekalų šefas Matas Žiliukas, kuris stebino savo kulinariniais sugebėjimais vakaro svečius. Ant stalų rikiavosi įmantriausi  patiekalai: juodos duonos užkandėlė su triušienos kepenėlių paštetu bei slyvų ir vyno džemu, pelenais ir baltu pelėsiu skanintas ožkos sūris su pomidorais ir juodos duonos traškučiu. Ypatingo dėmesio sulaukė ir gardi rūkyta antiena su gaiviu morkų bei burokėlių kremu. Svečiai liko sužavėti juodųjų garstyčių kremu paskanintu, burnoje tirpstančiu jautienos tartaro patiekalu. Palydint besibaigiančią vasarą bei pasitinkant rudenį, „Gero skonio“ klubas kvies į renginių vyksiančių Palangoje, Kaune ir Vilniuje ciklą, kurio metu gero maisto mylėtojai ir vėl leisis į neatrastų skonių kupinas gurmaniškas keliones.

Šaltinis: http://www.skonis.lt