Antroji degustacinė vakarienė įvyko prabangioje kaimo turizmo Sodeliškio dvaro sodyboje.
Pasak virtuvės šefo Ruslano Bolgovo, kuris valgomais šedevrais gurmanus stebina 25 metus, - „Maistas turi būti apgaulingai paprastas, jaudinamai skanus ir nepriekaištingai patiektas“.
Įdomu kuo nustebino Ruslanas Bolgovas 2-oje savo 25 skonių istorijų kelionėje? Tobulas maistas, prabangi dvaro aplinka, organiškai derantis dekoras, romantiška muzika leido ne tik atsipalaiduoti, bet ir pajusti stilių ir prabangą.
25 skonių istorijoje, 2-oje kelionėje, Ruslanas Bolgov ypatingai sužavėjo pateikęs karštą užkandį „Perlotto“ su švelniai parūkyta antiena, burokėliais ir pekorino sūrio drožlėmis.
Puiki 25-ių skonių istorijų kelionė, kuri kurta ir su „KITCHEN me“ produkcija.