2016 m. vasario 26 dieną Vilniuje vyko LRVVKA organizuotas konkursas "Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2016". Šis titulas atiteko sostinėje įsikūrusiame restorane „Time“ dirbančiam Ignui Višinskui. Pirmą kartą kulinariniame konkurse dalyvavęs ir jį laimėjęs Ignas Višinskas sakė, jog varžyboms rimtai ruoštis pradėjo vasario pradžioje. Ignas žemoje temperatūroje gamino jautienos nugarinę su ropių gratinu, rūkytų ropių tyre bei raudono vyno padažu. Desertui jis ruošė šokoladinį pyragą su apelsinų granita ir apelsinų puta.
Pirmosios vietos laimėtojui – Ignui Višinskui atiteko ne tik Geriausio Lietuvos jaunojo virėjo taurė, bet ir varžybų rėmėjo – „Baltic Larus“ 350 eurų vertės prizas – kelionė į pasaulinę kulinarijos olimpiadą „IKA Culinary Olympics“ Erfurte, kur š.m. spalio mėnesį varžysis Lietuvos virėjų nacionalinė komanda.