2016 m. balandžio 6 d. Latvijoje vyko "KITCHEN me" sausai brandintų jautienos didkepsnių ir naujo produkto sūdytos-parūkytos antienos filė prezentacija. Prezentacijos dalyviai, iš HoReCa sektoriaus, turėjo galimybę paragauti net trijų rūšių "KITCHEN me" jautienos didkepsnių: BLACK ANGUS, RIB EYE ir TOMAHAWK, bei sūdytos-parūkytos antienos filė. Šis skanumynas svečiams paliko ypatingai gerą įspūdį.
Atskleisti geriausias "KITCHEN me" produktų savybes padėjo virtuvės šefas Jevgenij Volkov, kuris ne tik kepė, bet ir dalinosi didkepsnių ruošimo sutilybėmis, pademonstravo kaip galima greitai ir žaismingai savo lėkštėje peteikti mėsytę. Taip pat prezentacijos svečiams pasiūlė paragauti nuostabiai gardžių antienos užkandėlių su keptomis bulvėmis ir krekeriais, kurių gamybai buvo pasirinkta sūdyta-parūkyta antienos filė.
Džiaugiamės ir esame patenkinti teigiamu susirinkusių svečių įvertinimu, o užfiksuotomis akimirkomis dalinamės su Jumis!