Puiki idėja tiek šiokiadienio vakarienei, kai knieti kuo mažiau gaišti virtuvėje, tiek ir ypatingesnei progai, kai norima pasimėgauti nekasdieniu skonių deriniu.
Artėjančios šventės ar tiesiog suplanuotas laikas su šeima, dažnai kviečia pasukti galvą ir pradėti planuoti, kokius skanėstus dėsime ant šventinio stalo. Kaip sutaupyti laiko ir neužsidaryti virtuvėje kelioms paroms, bet paruošti tikro šventės karaliaus titulo vertą patiekalą? Geriausias pasirinkimas yra antiena – dažnas šventinio stalo herojus.
Vis dėlto gaminusieji šį paukštį žino: jei norite mėgautis sultinga, gardžia ir kvapnia antiena, tam reikia skirti laiko ir pastangų – pasigaminti marinatą, kelias ar keliolika valandų skirti marinavimui. Todėl „KITCHEN me“ antienos mėgėjams siūlo sutrumpinti šį procesą ir įsigyti NAUJIENĄ - ančiuką kepimui, įdarytą kruopomis ir džiovintais vaisiais.