Pradžia /  Kitchen me  /  NAUJIENOS  /  Greita, gardu, maistinga: trys idėjos vertinantiems antieną  / 

Greita, gardu, maistinga: trys idėjos vertinantiems antieną

Įsibėgėjantis ruduo daugeliui mūsų reiškia grįžimą prie rutinos, laviravimą tarp įtemptų tvarkaraščių, o kartu – ir ilgus jaukius vakarus namuose, susibūrus prie stalo. Atvėsus orams ilgimės karšto, aromatingo, gardaus maisto, tačiau ilgam įstrigti virtuvėje ar kelias valandas po darbų gaminti patiekalų juk nesinori.

Galvodami apie visa tai, „KITCHEN me“ prekinio ženklo virtuvės meistrai rudens sezonui parengė net tris naujienas, kurios leis mėgautis maistinės vertės daug turinčiais, skaniais, tačiau ir greitai paruošiamais pietumis ar vakariene. „KITCHEN me“ prekės ženklą jau seniai įsidėmėjo kokybiškos antienos mėgėjai. Šią gardžią, gurmanų vertinamą, vitaminų pilną paukštieną siūloma rinktis ir greitai paruošiamiems patiekalams: antienos filė guliašui su daržovėmis, antienos filė su bulvytėmis bei antienos filė su slyvų padažu. Šios trys naujienos leis nesukti galvos dėl sudėtinių patiekalo dalių – įsigytą gaminį teliks pašauti į įkaitintą orkaitę ir jau po pusvalandžio ar valandos mėgautis gurmanišku maistu.

Antienos filė guliašas su daržovėmis pravers ypač taupantiems laiką, bet nenorintiems dėl to aukoti maisto kokybės. Gaminant šio prekės ženklo guliašą naudojama kokybiškos paukštienos filė su odele, įvairiaspalvės paprikos, aliejus, natūralūs prieskoniai bei vanduo. Įsigiję 450 g sveriančią pakuotę įkaitinkite orkaitę iki 220º C ir pašaukite guliašą su visa aliuminio forma. Vos po 20-25 minučių jau mėgausitės sultingu antienos filė bei daržovių patiekalu.

Tiems, kurie neatsispiria minkštutėlės mėsos ir apskrudusių bulvyčių deriniui, būtina išmėginti kitą naujieną – antienos filė su bulvytėmis. 650 g sverianti pakuotė leis pasisotinti ne vienam išalkusiajam. Su visa forma pašaukite patiekalą į orkaitę, įkaitintą iki 180º C temperatūros, ir jau po valandos galėsite mėgautis minkšta antienos filė su odele, gardžiomis bulvytėmis ir aromatingu česnakiniu padažu.

Gurmanų aplodismentų verta trečioji „KITCHEN me“ sezono naujiena – antienos filė su slyvomis. Šie kaulavaisiai ir subtilaus skonio paukštiena – idealus duetas, jau seniai įrašytas į klasikinės virtuvės istorijos puslapius. Pasimėgaukite juo išvengdami ilgų valandų virtuvėje: įsigytą 600 g svorio pakuotę pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180º C temperatūros. Jau po valandos turėsite aromatingą patiekalą, kuriame puikiai dera subtilus antienos skonis ir lengva slyvų rūgštelė.

Šie „KITCHEN me“ virtuvės meistrų pasiūlymai leis gerokai sutaupyti laiko, nes įsigijus pageidaujamą antienos pakuotę nebereikės rūpintis nei garnyru, nei prieskoniais ar padažais, be to, nereikės netgi plauti kepimo skardos – visi patiekalai gaminami aliuminio formoje. Tokia greitai pagaminama vakarienė kartu yra ir tikras sveikatos šaltinis: antienoje gausu omega 3 riebalų rūgščių bei vitamino D, todėl ją įtraukti į savo racioną rekomenduoja ir mitybos specialistai.