„Gero skonio“ klubas šių metų rugsėjo 27 d. svečius sukvietė į šeimyninį restoraną „Avenue Brasserie“ Šiauliuose. Vakaro šeimininkas – restorano savininkas ir virtuvės šefas Algirdas Matačiūnas – ne tik pristatė šią vietą svečiams, tačiau ir rūpinosi išskirtine degustacine vakariene, įrodžiusia, jog Šiauliai išties turi kuo didžiuotis.
Išskirtinę degustacinę vakarienę A. Matačiūnas ruošė drauge su profesionalia virtuvės komanda. Vakaro vaišės buvo pradėtos triušienos terinu su čiorizo užtepėle, Serano kumpio traškučiu, sojų pupelėmis, žirnių piurė ir kaštonais. Vėliau skanautas sūdytos-parūkytos antienos užkandis, kuris patiektas su rūkytu majonezu, spanguolėmis, daržiniu builiu, fokačija ir kedrų riešutais. O koks gurmaniškas vakaras be sausai brandintos jautienos? Virtuvės šefas jautienos didkepsnį pateikė su džiovintų slyvų ir „Earl Grey“ arbatos piurė, cinamono skonio špinatais, moliūgais ir pipiriniu padažu.
Šaltinis: http://www.skonis.lt
Nuotraukos – renginio organizatorių.
Su Jumis dalinamės gurmaniškos vakarienės akimirkomis (žr.video).