Pirmąjį šių metų žiemos sekmadienį (gruodžio 4 dieną), geriausi Lietuvos virtuvės šefai susirinko pristatyti ypatingą artėjančių švenčių meniu.
Prezentaciją atidariusi „Amerikos ambasados“ virtuvės šefė Honorata Lyndo svečius pasitiko su gurmaniškos „KITCHEN me“ sūdytos-parūkytos antienos filė užkandėlėmis, kurios buvo pateikiamos trimis skirtingais būdais: su karamelintais kinkanais ir bruknėmis, datulių džemu ir ožkos sūrio kremu, persimonų-obuolių pagardu, o vakarą vainikavo keraminėje kepsninėje „Big Green Egg“ virtuvės šefo Lauryno Bužinsko paruošti įspūdingo dydžio „KITCHEN me“ sausai brandintos jautienos „Tomahawk“ didkepsniai su ant griliaus keptais pastarnokais, grybais ir žolelių padažu.
„Skaniomis“ akimirkomis iš vykusio renginio dalinamės su Jumis! Tikime, kad prezentacija įkvėps ir Jus šias šventes sutikti kitaip.