
| 350 g | "Kitchen me" antienos filė "Žolelių" didkepsnio |
| 100 g | įvairių salotų lapų |
| 100 g | arbūzo kubeliais |
| 50 g | marinuotų kaparėlių |
| Padažui: | |
| 1 valgomojo šaukšto | medaus |
| 40 ml | nuo anties kepimo likusių riebalų |
| 1 žiupsnio | prieskoninių žolelių |
Antienos didkepsnius kepame pagal instrukciją ant pakelio. Aš kepiau 17 minučių 180 laipsnių orkaitėje, o likus 5 minutėms įjungiau apipūtimo (vėjelio) funkciją.
Kol antiena kepa, pasiruošiame daržoves, supjaustome arbūzą kubeliais. Iškepusius kepsnius paliekame 2 minutėms, tuo tarpu pasiruošiame padažą: po kepimo likusius riebalus sumaišome su medumi ir smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.