Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos didkepsnio salotos su arbūzu
ingredientai
350 g "Kitchen me" antienos filė "Žolelių" didkepsnio
100 g įvairių salotų lapų
100 g arbūzo kubeliais
50 g marinuotų kaparėlių
Padažui:
1 valgomojo šaukšto medaus
40 ml nuo anties kepimo likusių riebalų
1 žiupsnio prieskoninių žolelių

Antienos didkepsnio salotos su arbūzu

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antienos didkepsnius kepame pagal instrukciją ant pakelio. Aš kepiau 17 minučių 180 laipsnių orkaitėje, o likus 5 minutėms įjungiau apipūtimo (vėjelio) funkciją.
Kol antiena kepa, pasiruošiame daržoves, supjaustome arbūzą kubeliais. Iškepusius kepsnius paliekame 2 minutėms, tuo tarpu pasiruošiame padažą: po kepimo likusius riebalus sumaišome su medumi ir smulkiai pjaustytomis žolelėmis.

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą