Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos filė medalionai su spagetti moliūgo padaže
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė medalionai burgundiškame marinate
200 g. Makaronai
1/2 puodelio Moliūgų tyrė
200 ml. Grietinėlė (13 proc.)
1 vnt. Svogūnas
1/2 vnt. Citrinos sultys
2 v.š. Pomidorų tyrė
3 a.š. Krakmolas
Pagal poreikį Aliejus
3 skiltelės Česnakas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Pagal skonį Muskato riešutas
Sauja Špinatai

Antienos filė medalionai su spagetti moliūgo padaže

40 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos filė medalionai jau yra paruošti kepimui, todėl čia kažko ruošti visai nereikės, tiesiog įdėkite kepti su visa pakuote į 180 lapsnių įkaitintą orkaitę, kepkite 20-30 min.
  2. Kol medalionai keps, pasiruoškite makaronus su padažu. Makaronus išvirkite pagal instrukcijas.
  3. Įpilkite į įkaitintą keptuvę aliejaus, berkite kubeliais pjaustytą svogūną, pakepinkite kelias minutes, tada dėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite dar minutelę.
  4. Įdėkite pomidorų tyrę, krakmolą ir viską išmaišius, pakepkite apie 2 min.
  5. Pilkite grietinėlę, prieskonius, moliūgo tyrę, citrinos sultis ir viską gerai išmaišykite.
  6. Nuolat maišant, kepkite apie 5 min ant silpnos ugnies. Padažą pilkite į kokteilinę, įpilkite vandens nuo makaronų ir viską suplakite. Jei neturite kokteilinės, tai galima padaryti blenderio pagalba.
  7. Tada pilkite padažą atgal į keptuvę, berkite špinatus, patroškinkite, kol špinatai suminkštės.
  8. Dėkite išvirtus makaronus į padažą ir patroškinkite kelias min. Dėkite makaronus su padažu į lėkštes, ant viršaus uždėkite po gardų antienos medalioną. Skanaus!

       Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą