Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos filė rytietiškai
ingredientai
600 g Kitchen me antienos file su slyvomis
1 obuolio
saujelė anakardžių riešutų
3-4 stiebelių laiškinių svogūnų
70 ml sojos padažo
2 v.š. medaus
žiupsnelis cinamono

Antienos filė rytietiškai

45 min.
2 porcijos
Gaminimas
Kepimui paruoštą "Kitchen me" antienos filė su slyvomis kepame pagal instrukciją ant pakuotės, t.y. 60 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Tuo metu pasiruošiame padažą: soją pakaitiname su medumi, įdedame nuluptus, griežinėliais supjaustytus ir cinamone apvoliotus obuolius. Kaitiname, kol obuoliai suminkštėja. Atskirai apkepiname anakardžių riešutus. Iškepusią antieną su slyvomis guldome į sojos ir medaus padažą, apibarstome anakardžių riešutais bei smulkintais svogūnų laiškais. 
 
Už receptą dėkojme Monika Oliv.
Atgal į receptų sąrašą