Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos krūtinėlės salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu
ingredientai
300 g KITCHEN me antienos filė su prieskoniais
1 Kriaušės
½ vnt. Raudonojo svogūno
kelių saujų Gražgarsčių (rukolos)
50 g Pelėsinio sūrio Memel Blue
pagal skonį Kedro riešutų
Padažui reikės:
2 val.šaukštai Alyvuogių aliejaus
2 valg.šaukštai Balzamiko acto
1 valg.šaukštas Skysto medaus
1 valg.šaukštas Šviežių citrinos sulčių
pagal skonį Druskos ir pipirų
Padažui reikės:
2 val.šaukštai Alyvuogių aliejaus
2 valg.šaukštai Balzamiko acto
1 valg.šaukštas Skysto medaus
pagal skonį Druskos ir pipirų

Antienos krūtinėlės salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Anties krūtinėles iškepkite pagal paruošimo būdą nurodytą ant pakuotės.
 
Antieną supjaustykite plonais griežinėliais.
Į lėkštę dėkite gražgarstes, supjaustytą svogūną, kriaušes, antienos griežinėlius.
Padažui išvardintus ingridientus išmaišykite dubenėlyje ir apšlakstykite salotas.
Ant viršaus užberkite pagnaibytų sūrio gabaliukų ir kedro riešutų.
Ragaukite iš karto, kad kriaušės nepatamsėtų.
 
Skanaus!
 
Už receptą dėkojame Rasos visrtuvės užrašai. 
Atgal į receptų sąrašą