Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ANTIENOS KULŠELĖS SU BALANDA IR VAISIAIS
ingredientai
600 g Kitchen me Antienos kulšelės su prieskoniais (kepti orkaitėje)
1 stiklinė bolivinės balandos (visoms trims porc.)
1 obuolys
1 kekė besėklių žaliųjų vynuogių
½ nedidelio gūžinio kopūsto
Padažui:
2 v.š. abuolių acto/citrinos sulčių
1,5 v.š. medaus
1 v.š. saldžiųjų garstyčių
2 v.š. alyvuogių aliejaus
pagal skonį Druska, pipirai

ANTIENOS KULŠELĖS SU BALANDA IR VAISIAIS

60min.
3 porcijoms
Gaminimas
  1. Orkaitė įkaitinama iki 200 C, valandą joje kepama antiena (nieko ruošti nereikia, mėsa prieskoniuota ir įpakuota į kepimui tinkamą pakuotę).
  2. Puode išverdama bolivinė balanda.
  3. Kopūstas tarkuojamas burokine tarka arba smulkinamas trintuvu, obuolys pjaustomas šiaudeliais, vynuogės – perpus.
  4. Padažo ingredientai sumaišomi tarpusavyje.
  5. Iškepus viskas išdėliojama į lėkštes, užpilama padažu.
  6. SKANAUS!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą