1. Antienos filė apkepam ant sausos keptuvės vidutinėje temp. iš abiejų pusių po 4-5min. (kepimo laikas gali būti ilgesnis, tik neperkepkite, svarbiausia, kad mėsa liktų sultinga)
2. Žemės riešutus ir sezamo sėklas paskrudiname sausoje keptuvėje.
3. Dedame salotas, plonai juostelėmis pjaustytą morką, ridikėlius. Žirnių ankštis ir Briuselio kopūstus dedame į verdantį vandenį. Žirnių ankštims užtenka vos 25-30sek., o Briuselio kopūstus paliekame pavirti apie 1min. Tada daržoves dedame į šaltą vandenį, kad jos nustotų virti ir liktų žavingai žalios spalvos.
4. Sumaišome ingridientus padažui. Pagrindinė 'nata' čia atitenka šviežiai tarkuotam imbierui.
5. Pilame padažą ant salotų, beriame riešutus ir sezamo sėklas, pagardiname kalendra ir išdeliojame griežinėliais pjaustytą antienos filė.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto