150 g | Kitchen me antienos mėsos lazdelės |
1 vnt. | baklažanas |
1-2 vnt. | paprikos |
2-3 skiltelės | česnako |
1 vnt. | svogūno |
1 v.š. | miltų |
300-400 ml. | sultinio |
mėgiamų | prieskonių |
kepimui | aliejaus |
Baklažanus ir paprikas supjaustykite kubeliais.
Keptuvėje su aliejumi pakepinkite smulkiai pjaustytą česnaką, svogūną ir sudėkite daržoves.
Kiek apkepus ir suminkštėjus daržovėms, įdėkite miltus ir pamaišant pakepinkite.
Supilkite sultinį ir pamaišant patroškinkite kelias minutes.
Baigiant troškintis, sudėkite griežinėliais pjaustytas antienos mėsos lazdeles.
Dar minutėlę ir troškinį nukėlkite nuo kaitros.
Gardinkite smulkintomis petražolėmis ir skanaukite.
Skanaus
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone!