- KITCHEN ME antienos kulšeles su prieskoniais iškepkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Išimkite, sudėkite kulšeles į puodą. Likusias sultis supilkite į keptuvę.
- Sultiniu užpilkite kulšeles ir virkite mažoje kaitroje.
- Morkas, svogūnus, salierą ir papriką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės. Pabarstykite maltu cinamonu, juodaisiais pipirais „Tellicherry“ ir akmens druska. Sudėkite pomidorų padažą „Originalus“ ir troškinkite 4–5 min.
- Į sriubą sudėkite marinuotus burokėlius ir virkite toliau. Kai daržovės pasitroškins, sužerkite jas į puodą su sriuba ir virkite dar 10–15 min. Prieš patiekdami suberkite smulkintą česnaką ir petražoles.
- Patiekite sriubą su juoda duona ir grietine. Gausiai užberkite uodųjų pipirų „Tellicherry“.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai