Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
GARDŽIOSIOS SALOTOS SU ANTIENA, SŪRIU BRIE BEI PERSIKAIS
ingredientai
200 g antienos krūtinėlės marinuotos prieskoniuose (naudojau iš Kitchenme, j
2 gerų saujų salotų mišinio
2-3 konservuotų persikų puselių
1 saujos sėklų mišinio salotoms
apie 50-70 g sūrio brie
Padažui:
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštelių garstyčių
1 šaukštelio medaus
1/2 citrinos sulčių
pagal skonį druskos ir maltų juodųjų

GARDŽIOSIOS SALOTOS SU ANTIENA, SŪRIU BRIE BEI PERSIKAIS

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
1. Mėsą apkepiname iš visų pusių keptuvėje po 2-3min. Išimame, įvyniojame į foliją ir padedame pailsėti apie 10min.
2. Ten kur kepė mėsa apkepiname persiko puseles po maždaug 1 min iš abiejų pusių (geriausia persiką prieš kepant supjaustyti skiltelėmis).
3. Sausoje įkaitintoje keptuvėje apkepiname sėklų mišinį salotoms apie 1-2min.
4. Nedideliais gabaliukais supjasutome sūrį.
5. Ingredientus padažui sumaišome tarpusavyje.
6. Dedame salotų lapus, atvėsintą persiką, sūrį, griežinėliais pjaustytą antieną. Pabarstome apkepintomis sėklomis ir užpilame šiek tiek padažo.
SKANAUS
Atgal į receptų sąrašą