Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
GREITAI IR PAPRASTAI, BET NEPRASTAI:
ingredientai
500 g Antienos kulšelių su prieskoniais iš KitchenMe
Batatų
Morkų
Sezamo sėklų
Žaliųjų citrinų sulčių
Alyvuogių aliejaus
Prieskoniai: druskos, pipirų, česnako miltelių, čiobrelių

GREITAI IR PAPRASTAI, BET NEPRASTAI:

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Antienos kulšeles kepame pagal nuorodas ant pakuotės. 
  2. Paruošiame batatus: nulupame, supjaustome žiedeliais, dedame į dubenį, apšlakstome alyvuogių aliejumi, beriame visus prieskonius ir gerai išmaišome. 
  3. Likus 20min. iki kol baigs kepti mėsa, į orkaitę įdedame ant kepimo skardos išklotas bulves.
  4. Kol viskas dar kepa, ruošiame morkas: nuskutame ir sutarkuojame norimo dydžio tarka, apšlakstome žaliųjų citrinų sultimis ir apiberiame sezamu.
  5. Serviruojame ir skanaujame!

 

Skanaus!

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą