Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Karšti sumuštiniai su antiena
ingredientai
350 g (1 pakuotė) Antienos filė
6 vnt. forminės duonos
6 juostelių pjaustyto agurko
pagal skonį smulkintų svogūnų laiškų
3 vnt. forminės duonos dydžio sūrio griežinėlių
Padažui:
2 v.š. majonezo
1 v.š. Teriyaki padažo
pagal skonį druskos, pipirų

Karšti sumuštiniai su antiena

30 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

 

  1. Antienos didkepsnį kepkite ant didelės ugnies 4 min iš kiekvienos pusės (nevartyti), išjunkite, uždenkite ir duokite pastovėti apie 10 min.
  2. Mėsą supjaustykite juostelėmis.
  3. Sumaišykite majonezą su Teriyaki padažu, druska ir pipirais.
  4. Imti forminę duoną, tepkite padažu sumuštinio apačią ir viršutinės duonos viršų,  ant apatinės dalies berkite smulkintus svogūnų laiškus, dėkite pjaustytą mėsą, agurką, sūrį, galiausiai - uždenkite.
  5. Kepkite sumušitnių keptuvėje, kol sumuštiniai gražiai apskrus. Skanaus!
 
 


      Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą