
| 3-4 | didelių morkų |
| 3 didelių | svogūnų |
| 4–5 vidutinių | topinambų |
| 4-5 skiltelių | česnako |
| 2–3 šaukštų | OBELIŲ rapsų ir moliūgų sėklų aliejaus |
| 100 g | ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto |
| Žiupsnelio | maltų kalendrų |
| Žiupsnelio | malto kumino |
| žiupsnelio | druskos |
| Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
| 1 žiupsnelio | malto cinamono |
| 30 g | PERGALĖ juodojo šokolado |
| 2–3 stiklinių | vištienos sultinio |
| 200 g | ŽEMAITIJOS grietinėlės |
| 350 g | KITCHEN ME antienos filė „Žolelių“ didkepsnio |
| 1 | vidutinės žaliosios citrinos |
| 2 šaukštų | granatų sėklų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai