Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Naminiai mėsainiai su paukštiena
ingredientai
2 KITCHEN ME antienos file maltinių „Mėsainiams“
2 brioche tipo bandelių
šlakelio aliejaus
1 svogūno
Kelių šaukštų Philadelphia tepamojo sūrelio su žolelėmis
1 trumpavaisio agurko
kelių salotų lapų
žiupsnelis sezamų sėklų
Padažui:
4 šaukštų Suslavičiaus pomidorų padažo
kelių gervuogių ir aviečių + patiekti

Naminiai mėsainiai su paukštiena

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Į dubenį sudėkite pomidorų padažą, kelias uogas ir sutrinkite.
  2. Į keptuvę su aliejumi dėkite kepti antienos maltinukus mėsainiams. Apibarstykite sezamais.
  3. Sausoje keptuvėje apkepkite bandeles.
  4. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną.
  5. Suformuokite mėsainį: apatinę bandelę patepkite sūreliu, dėkite salotų lapus, svogūno, agurko, mėsainį, kelias uogas, dar svogūno. Viršutinę bandelės dalį patepkite uoginiu pomidorų padažu ir užvožkite mėsainį.

 

  • Uogos gali būti tiek šviežios, tiek šaldytos.
  • Padažą galite papildomai pasaldinti, jei nemėgstate rūgštumo.
  • Kad mėsainis geriau laikytųsi, naudokite prismeigti medinius iešmelius.

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą