Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Rudeniška pica su antiena ir figomis
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė Žolelių pjausniai
Pakuotės Paruošta picos tešla
2 vnt. Figos
150 g. Tarkuotas mozarella sūris
Picos padui aptepti:
1 ir 1/2 v.š. Aliejus
1 v.š. Balzaminis acto kremas
Pagal skonį Druska
Pagal skonį 5 rūšių pipirai

Rudeniška pica su antiena ir figomis

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Iš padažui skirtų ingredientų susimaišykite padažą.
  2. Picos tešlą plonai iškočiokite ir aptepkite ją padažu, apibarstykite sūriu.
  3. Uždėkite ant viršaus supjaustytas figas bei antienos gabaliukus ir kepame 200 lapsnių temperatūroje apie 20 min. Prieš patiekiant pabarstykite rukolos salotomis. Skanaus!

       Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą