Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Ruginės duonelės užkandukai su antiena
ingredientai
80 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file
pagal poreikį traškios ruginės duonelės su česnakais
keletos ridikėlių
Užkandukų įdarui:
100 g varškės
2 v.š. grietinės
žiupsnelio druskos
žiupsnelis pipirų

Ruginės duonelės užkandukai su antiena

25 min.
7-8 porcijos
Gaminimas

 

Varškę sumaišome su grietine druska ir pipirais. 

Griežinėliais susipjaustome ridikėlį.

Į traškias rugines duoneles su česnakais dedame varškės įdaro, susukame sūdytos-parūkytos antienos file ir papuošiame ridikėlio griežinėliais.

Už recepto idėją dėkojame Daiva Kanopkienė.

Atgal į receptų sąrašą