Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ŽALIŲJŲ LĘŠIŲ MAKARONAI SU ANTIENA IR ŠPINATŲ PADAŽU
ingredientai
2 stiklinės makaronų
50 g tarkuoto kietojo sūrio
Juodasis česnakas
Švieži daigai
Kepta antienos kulšelių plėšyta mėsa
Padažo ingredientai:
1/2 stiklinės grietinėlės
6 konservuoti saulėje dž.pomidorai
2 saujos šviežių špinatų
Druska, pipirai
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. pomidorų pesto

ŽALIŲJŲ LĘŠIŲ MAKARONAI SU ANTIENA IR ŠPINATŲ PADAŽU

45 min.
3 asmenims
Gaminimas
Iš anksto kepamos antienos kulšelės, jas atvėsinus mėsa pasmulkinama. 
Makaronai verdami pagal rekomendacijas ant pakelio.
Tuo tarpu ruošiamas padažas:
Saulėje dž.pomidorai dedami į įkaitintą keptuvę (aliejaus nereikia, jie patys turi to aliejuko). Ant viršaus dedami špinatai, pakepinama kol sukrenta. 
Pilama grietinėlė, dedamas pesto, beriama druska, pipirai ir pakepinama kelias minutes. 
Padažo ingredientai sutrinami blenderiu ir užpilami ant nusunktų makaronų. 
Ant viršaus dedami juodieji česnakai, sūris, daigai, plėšyta antiena. 
 
Už receptą dėkojame Tina gamina. 
Atgal į receptų sąrašą