Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Aromatingas jautienos troskinys
ingredientai
2x220 g jautienos steiko
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio maltų pipirų
2 šaukštai miltų
2 šaukštai aliejaus
3 bulvės
1/2 svogūno
4 skiltelės česnako
2 stiklinės jautienos sultinio
4 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai Vorčesterio padažo
1 lauro lapas
kelios šakelės čiobrelio

Aromatingas jautienos troskinys

120 min.
3 asmenims
Gaminimas

Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Berkite druską ir pipirus, berkite miltus ir su rankomis išmaišykite, kad jautiena pasidengtu tolygiai miltais.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepinkite jautienos gabaliukus .Kepkite 3-4 min,nereikia,kad iškeptų pilnai. Geriausia kepti dalimis tada geriau apkeps mėsa. Išimkite jautieną iš keptuvės ir padėkite šiltai.
Į tą pačią keptuvę suberkite smulkintus svogūnus, česnako skilteles (perpjoviau per pusę, kad aromatas atsiskleistų labiau), morkas (plaukite išilgai per pusę ir tada puselėmis ) ir kepinkite kelias minutes.
Į troskinimui skirtą puodą dedame keptuvės turinį, jautieną, bulves, pilame sultinį ,Vorčesterio padažą, pomidorų padažą, lauro lapą ir uždengus dedame į 180 C orkaitę 1.5 -2 val.
Likus kelioms minutėms iki troskinimo pabaigos , sudedame čiobrelius ir baigiame troškinti.
Skanaus.
P.s. mums iš šio kiekio užteko pavalgyti 3 asmenims.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašams. 2

Atgal į receptų sąrašą