
| 2x150 g | Kitchen me sausai brandintos jautienos mėsainis burgeriams |
| 4 vnt. | avokadas |
| mėgiamų | salotų |
| pagal poreikį | ridikėlių daigų |
| 4 v.š. | natūralaus jogurto |
| šlakelio | citrinos sulčių |
| pagal poreikį | Chia sėklų |
| pagal skonį | Druskos ir pipirų |
Sausai brandintos jautienos paplotėlius palaikykite kambario temperatūroje bent 30 minučių, apibarstykite druska ir pipirais bei kepkite po 1,5 - 2 minutes iš abiejų pusių. Nevartykite daugiau nei vieną kartą! Iškepę palikite mėsą "pailsėti" 2 minutes ant svietinio popieriaus ir sluoksniuokite mėsainį: avokadas, salota, mėsa, padažas (natūralus jogurtas sumaišytas su citrinos sultimis), ridikėlių daigai, avokadas, chia sėklos pabarstymui.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame: Monika OLIV