2 x 150 g | Kitchen me brandintos jautienos mėsainiai |
2 vnt. | bandelių mėsainiams |
100 g | salotų lapų |
2 vnt. | marinuoti agurkai |
2 skiltelės | česnako |
kepimui | alyvuogių aliejaus |
150 g | fri bulvyčių |
Padažui : | |
4 v.š. | graikiško jogurto arba majonezo pagal jūsų poreikius |
1 skiltelė | česnako |
2 v.š. | barbekiu padažo |
1. Bandeles pjauname pusiau ir apskrudiname vidinę pusę .Skrudiname keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus ir česnako skiltelėmis.
2.Maltinius iškepame pagal nurodymus ant pakuotės.Kepame labai trumpai ,neperkepkite.
3.Sumaišome padažo ingredientus.
4.Nuplauname ir nusausiname salotų lapus,supjaustome marinuotus agurkus.Agurkų skystį gerai nuvarviname.Paruošiame fri bulvytes.Bulvytes naudojau šaldytas,keptas ,tai liko tik įdėti į orkaitę ir pašildyti.
5.Ant bandelių puselių tepame padažo,dedame salotos lapus,maltinį ,agurkus,salotos lapus ir bandelės viršutinę dalį.Persmeigiame sumuštinių smeigtuku.Tiekiame su fri bulvytėmis ir mėgstamais padažais.
Skanaus !!!
Už receptą dėkojame skanu, gražu ir su meile..... Rita.