Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Grikių makaronai su jautiena, kreminiame morkų, kanapių ir kokosų padaže!
ingredientai
2*150 g KITCHEN me sausai brandintos jautienos maltinių Mėsainiams
250 g grikių makaronų
1/2 paprikos
1/2 mažosios cukinijos
1 sauja špinatų lapelių
2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus
1 v.š. kanapių sėklų
Padažui:
200 ml kokosų pieno
1,5 v.š. morkų pesto
pagal skonį Prieskoninių žolelių

Grikių makaronai su jautiena, kreminiame morkų, kanapių ir kokosų padaže!

35 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Išvirkite grikių makaronus al dente - virkite pora minučių trumpiau nei nurodyta ant pakuotės esančioje virimo instrukcijoje.
  2. Pasiruoškite daržoves – paprikas supjaustykite juostelėmis, cukinijas paverskite „spageti“ makaronais.
  3. Keptuvėje pakaitinkite 2 v.š. alyvuogių aliejaus, tuomet įdėkite KITCHEN me sausai brandintos jautienos maltinius ir maišydami kepkite, kol mėsa apskrus.
  4. Pasiruoškite padažą (sumaišykite tarpusavyje padažui skirtus ingredientus).
  5. Suberkite virtus makaronus, sudėkite smulkintą papriką, cukiniją, užpilkite padažu ir ant silpnos ugnies viską maišykite, kol makaronai tolygiai pasidengs padažu.
  6. Išjunkite kaitrą, į makaronus suberkite špinatus, apibarstykite kanapių sėklomis, uždenkite dangčiu ir palikite 2 Viską išmaišykite ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.
  7. Skanaus!

 

P.S. Pasigendate druskos, pipirų? Man jų nereikia, o Jūs gardinkite pagal savo skonį!

 

 

„KITCHEN me“: greita, bet virtuoziška!

Gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "KITCHEN me" virtuvės!

 

Atgal į receptų sąrašą