Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Jautienos didkepsnis su baravykų garnyru
ingredientai
220 g. KITCHEN me sausai brandintos jautienos didkepsnis RIB EYE
Pagal poreikį Švieži baravykai
1 v.š. Ghee sviestas

Jautienos didkepsnis su baravykų garnyru

20 min.
1 porcija
Gaminimas
  1. Grybams paruošti keptuvėje išlydykite ghee sviestą, suberkite pasmulkintus baravykus ir kepkite pamaišant apie 10 min., padruskinkite.
  2. Keptuvėje išlydykite šaukštelį ghee sviesto ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnį, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite. Iškepus pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min. Patiekite su grybais. Skanaus!

          Dėkojame Lieknos bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą