Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Jautienos didkepsnis su karštomis daržovėmis
ingredientai
220 g Kitchen me sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio BLACK ANGUS
kepimui Sviesto
Šakelės rozmarino
galvutės Česnako
pagal poreikį Cukinijos
pagal poreikį Raudonojo svogūno
pagal poreikį Paprikos
pagal poreikį Pankolio
Pomidorų
žiupsnelis Druskos, pipirų

Jautienos didkepsnis su karštomis daržovėmis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Pasiruošiame didkepsnį. Įkaitiname keptuvę, dedame sviesto ir rozmarino šakelę. Kai pasklis rozmarino aromatas įdedame jautienos didkepsnį. Kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės (kepsnys bus vidutinio kepimo). Iškeptai mėsai leidžiame „pailsėti“ 10min.
  2. Per tą laiką pasiruošiame daržoves. Į keptuvę, kurioje kepė mėsa dedame turimas daržoves. Apkepiname. Beriame druskos, pipirų.
  3. Jautienos didkepsnį supjaustome, pabarstome druska, šviežiai grūstais pipirais. Dedame iškeptas daržoves.
  4. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą