Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Jautienos ir darzoviu troskinys per kelias minutes
ingredientai
220 g Kitchen me Flank sausai brandinto jautienos didkepsnio
2 šaukštai avokadų aliejaus
1 svogūnas
1 nedidelis kopūstas
4 skilteles česnako
2-3 morkos
Padažas :
3 šaukštai sojos padažo
1/2 šaukštelio sezamų aliejaus
2 šaukštai vandens
1 šaukštelis chilli padažo
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis krakmolo (naudojau bulvių)

Jautienos ir darzoviu troskinys per kelias minutes

45 min.
4 asmenims
Gaminimas

Padažui visus produktus sumaišome ir atidedame į šoną.
Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis, pagardiname druska ir pipirais ir apkepiname iš abiejų pusių keptuvėje su 1 šaukštu aliejaus. Iškepus mėsai atidedame į šoną.
Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų ir jame kepiname smulkintą svogūną 2-3 min. Sudedame smulkintus česnakus, kopūstą, morkas ir pakepiname 5 min.
Sudedame jautienos gabaliukus, supilame padažą ir maišant pakepiname 1 min.
Tiekiant užberiame sezamo sėklų ir smulkintų svogūno laiškų.
.
Šį patiekalą galite valgyti su ryžiais ar tiesiog vieną be papildomo garnyro. Puikiai tiks ir į pietų dėžutę.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašams. 

Atgal į receptų sąrašą