Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Jautienos kepsnys su grybų salotomis
ingredientai
800 g. KITCHEN me Jautienos brandintas steikas T-BONE
Pagal skonį 5 pipirų mišinys
1 skiltelė Česnakas
4 vnt. Portobello grybai
80 ml. Alyvuogių aliejus
4 vnt. Svogūnų laiškai
200 g. Špinatai
1 a.š. Grūdėtos Dižono garstyčios
1 v.š. Balzaminis actas
Pagal skonį Jūros druska

Jautienos kepsnys su grybų salotomis

25 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Įtrinkite mėsą iš visų pusių su šviežiai maltais pipirais ir atidėkite. Česnaką supjaustykite griežinėliais, grybus – riekelėmis. Ant jų užpilkite 2 valg. šaukštus aliejaus ir išmaišykite.
  2. Keptuvėje pakepkite kiekvieną pusę 2–3 min. ir palikite atvėsti.
  3. Į gerai įkaitintą rantytą keptuvę įpilkite aliejaus ir kepkite mėsą iš abiejų pusių po 6–8 min. Kepsnius įvyniokite į foliją ir leiskite atvėsti 5 min. 
  4. Paruoškite salotas. Svogūnų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite kartu su grybais bei špinatais. Sumaišykite Dižono garstyčias, balzaminį actą ir likusius 2 valg. šaukštus aliejaus. Užpilkite ant salotų ir išmaišykite.
  5. Kepsnius ir salotas pagardinkite jūros druska. Kepsnius patiekite su salotomis. Skanaus!

       

 

         Dėkojame RIMI už receptą!

Atgal į receptų sąrašą