- Pirmiausia dubenyje sumaišome visus duonelei skirtus ingredientus. Atidedame
- Padažui visų pirma sutarkuojame agurką ir ranka nuspaudžiame sultis. Tada agurką sumaišome su jogurtu. Įspaudžiame citrinos sulčių ir pašlakstome alyvuogių aliejumi. Gardiname trintu česnaku, druska, pipirais.
- Šašlyką iškepame ant įkaitintų žarijų arba grill keptuvėje. Jei kepate keptuvėje - gerai ją įkaitinkite ir neperkepkite mėsos, kad netaptų kieta. Iškepusį šašlyką pabarstome prieskoniais ir paliekame pastovėti.
- Tešlą duonelėms padaliname į dvi dalis ir ant miltuoto paviršiaus iškočiojame papločius.
- Įkaitiname sausą keptuvę ir papločius apkepame iš abiejų pusių iki kol plutelė bus auksinės spalvos.
- Ant duonelės tepame tzaziki padažo, dedame šašlyką. Gardiname marinuotomis ar ant ugnies ar keptuvėje keptomis daržovėmis.
Už receptą dėkojame Minimali virtuvė.