Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Jautienos steikas su aštriuoju padažu
ingredientai
2x220 g „Kitchen me“ jautienos didkepsnio
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
250 g. vyšninių pomidorų
padažui:
2 dideli žiupsneliai pjaustytų petražolių
1 vnt jelapeno paprikos
nedidelis gabalėlis raudonosios paprikos
2 skiltelių česnako
žiupnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus

Jautienos steikas su aštriuoju padažu

60 min
2 porcijos
Gaminimas
  1. Įkaitinkite šlakelį aliejaus keptuvėje, dėkite jautieną ir kepkite iš abiejų pusių po keletą minučių. Dėkite ant folijos, iš abiejų pusių pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, susukite ir palikite šiltai pastovėti apie 5 min.
  2. Į blenderį sudėkite petražoles, pasmulkintą jelapeną, papriką, česnaką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite aliejaus ir malkite iki norimo smulkumo (aliejaus kiekį reguliuokite pagal norimą padažo tirštumą).
  3. Vyšninius pomidoriukus trumpai apkepkite keptuvėje.
  4. Kepsnį patiekite su padažu ir pomidorais.

Skanaus.

Dėkojame už receptą Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą