- KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ sumaišykite su maltomis kalendromis, kuminu, cinamonu, rūkyta paprika, druska, pipirais, 1 skiltele tarkuoto česnako ir gerai išminkykite.
- Gautą mėsos masę aplipdykite aplink iešmelį arba lazdelę ir kepkite ant grilio apie 5–7 min. iš visų pusių, kol apskrus ir mėsa iškeps.
- Agurkus sutarkuokite ir išspauskite kuo daugiau vandens.
- Graikišką jogurtą sumaišykite su tarkuotu agurku, 1 skiltele smulkinto česnako, smulkintais krapais, krienais, DANSUKKER auksaspalviu sirupu ir šaukštu citrinos sulčių, pagardinkite druska, pipirais.
- Žirnelius apvirkite sūdytame vandenyje apie 1 min., ištraukus nusausinkite, įtarkuokite citrinos žievelės, apšlakstykite 3 šaukštais citrinos sulčių, 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, dėkite druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite.
- Patiekite kebabą su pita, žirneliais ir tzadzikio krienais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai