Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
MĖSAINIAI SU JAUTIENOS MALTINUKU
ingredientai
2x150 g Kitchen me sausai brandinto jautienos maltinio
2 vnt. grūdų duonelių mėsainiams
1 a.š. alyvuogių aliejaus
Iceberg salotos
0,5 raudonojo svogūno
Šviežios aitriosios paprikos
Padažui:
2 v.š. graikiško jogurto
2 v.š. kečupo (jei turite – galite naudoti pomidorų pastą)
1,5 a.š. Barbekiu prieskonių, skirtų burgeriams (nebūtinai, galite naudoti rūkytus ar kitus mėgstamua prieskonius)
citrinų sulčių
garstyčios (jos nemaišomos į bendrą masę)

MĖSAINIAI SU JAUTIENOS MALTINUKU

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Jautienos maltiniai iškepami pagal rekomendacijas ant pakuotės (arba ilgiau). Mano vyras mėgsta skrustelėjusią, o ne tik tik pakeitusią spalvą mėsą, tai aš kepiau ilgiau.
▶️Tuo tarpu orkaitėje pašildomos bandelės (įjungiau 190 °C ir pašildžiau iki kol minkšta bandelės dalis pradėjo skrusti (atsirado plonytis traškus sluoksnis).
▶️Ištraukus iš orkaitės, greit užtepamas padažas ant visų bandelių. Dedama mėsa, supjaustyti svogūnai ir dedama į orkaitę 1-2 min. kol sūris apsilydo.
▶️Ištraukus apšlakstoma garstyčiomis, dedama aitrioji paprika, uždedamas salotos lapas ir viskas uždengiama bandele.
▶️Kadangi turiu smeigtukus, tai panaudojau, bet nėra būtina.

Už receptą dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą