Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Naminis „Big Mac“ sumuštinis
ingredientai
1 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“
1 saldaus svogūno
1 „Iceberg“ salotos
4–5 riekelių čederio
2 raugintų agurkų
pagal poreikį geltonųjų pomidorų
kepti Aliejaus
pagal poreikį BBQ prieskonių

Naminis „Big Mac“ sumuštinis

30 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite BBQ prieskoniais ir šaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę 10–12 min., kol mėsa gražiai apskrus.
  2. Mėsainių bandeles paskrudinkite orkaitėje.
  3. Raugintus agurkus supjaustykite pailgomis riekelėmis.
  4. Ledkalnio salotas supjaustykite stambiais kvadratėliais.
  5. Svogūną pasmulkinkite. Jei jis yra per aštrus, nuplikykite karštu vandeniu, o po to perliekite šaltu.

 

I mėsainio surinkimas:

  1. Bandelės pagrindą patepkite padažu
  2. Dėkite supjaustytų salotų
  3. Dėkite smulkiai supjaustyto svogūno
  4. Sūrio riekelę
  5. KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“
  6. Svogūno
  7. Bandelę
  8. Padažą
  9. Raugintus agurkus, supjaustytus riekelėmis
  10. Sūrio riekelę
  11. Svogūno
  12. Uždenkite patepta padažu bandele.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame VMG komandai!

Atgal į receptų sąrašą