150 g | Kitchen me sausai brandinto jautienos maltinio |
1 vnt. | beigelių |
1/2 | avokado |
skiltelė | česnako |
1 v.š. | citrinos sulčių |
sviesto | |
1 v.š. | graikiško jogurto |
1 | kiaušinio |
prieskonių | |
salotų lapelių | |
2 lapeliai | sūrio |
Svieste apkepiname perpjautą beigelį. Pasiruošiame kremą: avokadą sutriname, įspaudžiame česnaką; šlakelį cirtinos , druskos , jogurto. Burgerius apkepiname , dedam sūrio gabalėlį ir leidžiam jam pasilydyti. Kiaušinį kepame su tryniu , beriame prieskonių . Sluoksniuojame pusrytainį : ant beigelių tepame avokado kremą, dedame vieną burgerį salotų, kitą burgerį, salotų, keptą kiaušinį , užvožiame kita beigelio dalimi . Skanių ir sočių pusryčių.
Už receptą dėkojame Aurika gourment.