- Obuolio žievelę nulupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite smulkiais kubeliais.
- Visus ingredientus skirtus marinavimui sudėkite į dubenį ir virtuviniu blenderiu sutrinkite iki vientisos masės.
- Į dubenį dėkite didkepsnį ir įtrinkite marinatu. Uždenkite dangčiu, maistine plėvele ar maišeliu ir statykite į šaldytuvą. Palaikykite per naktį.
- Kitą dieną, įkaitinkite keptuvę dėkite sviestą, dėkite steiką. Kepkite iki norimo rausvumo, aš kepu po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
- Ištraukite iš keptuvės ir dėkite į indą, uždenkite indą sandariai folija. Palaikykite taip apie 2 -4 minutes.
- Tiekite. Ant steiko viršaus galite berti druskos. Jokiu būdu neberkite marinuojant, bus sausas steikas.
- Tiekite su šviežiomis salotomis. Šiame recepte jis pateiktas su voveraičų pyragėliais. Receptą rasite čia: sviestiniai pyragėliai su voveraitėmis.
Dėkojame Kitchen Obsession už receptą!