Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
T-bone kepsnys su avokadų padažu
ingredientai
4 vnt. KITCHEN me Jautienos brandintas steikas T-BONE
Žiupsnelis Jūros druska
Žiupsnelis Šviežiai malti juodieji pipirai
2 v.š. Alyvuogių aliejus
4 vnt. Raudonoji saldžioji paprika
Avokadų padažas:
2 vnt. Avokadas
1 vnt. Žalioji citrina
1 skiltelė Česnakas
1 v.š. Šviežia kalendra
20 g. Svogūnų laiškai
1/2 vnt. Aitrioji paprika
3 v.š. Alyvuogių aliejus

T-bone kepsnys su avokadų padažu

30 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Pasiruoškite grilį. Pašlakstykite paprikas aliejumi ir kepkite ant grilio, kol gerai apskrus. Kai paprikos atšals, pašalinkite odeles, išimkite sėklytes ir supjaustykite. 
  2. Jautienos kepsnius apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir dėkite ant įkaitintų grilio grotelių. Kepkite apie 5 minutes iš vienos pusės ir 5 minutes iš kitos pusės.
  3. Pagaminkite padažą. Į mažą dubenėlį išspauskite citrinos sultis, suberkite kapotus česnakus, šviežias kalendras, svogūnų laiškus, pjaustytus avokadus, pilkite alyvuogių aliejų, berkite aitriasiąs paprikas. Viską gerai išmaišykite.
  4. Į lėkštę dėkite kepsnius, paprikas ir avokadų padažą. Skanaus!

 

       Dėkojame RIMI už receptą!

Atgal į receptų sąrašą