Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Rūkytos triušienos dešrelės
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
4 bulvių su lupena
0,5 a.š. rūkytos paprikos miltelių
0,25 a.š. kumino
0,5 a.š. kaliandros
1-2 skiltelės česnako
rūkytos druskos
50 g sviesto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
šakelė rozmarino
2 svogūnai
0,5 mažos cukinijos

Rūkytos triušienos dešrelės

60min.
4 asmenims
Gaminimas
DEŠRELĖS. Kamado kepsninę paruoškite netiesioginiam kepimui. 2 rūkymo kaladėles pamirkome vandenyje 15-30 min. 
Kai grilius pasiekia 110 -120 C temperatūrą, dedame rūkymo kaladėles ir dešreles. Rūkome apie 40 minučių. 
 
Kol rūkosi dešrelės, pasiruošiame daržoves.
 
BULVĖS IR DARŽOVĖS.
Bulves nuplauname, supjaustome skiltelėmis, paverdame pasūdytame vandenyje. Verdame 6 minutes nuo vandens užvirino laiko. Apvirtas bulves nukošiame ir nugariname. Dubenyje sumaišome išlydytą sviestą, aliejų ir prieskonius. Sudedame bulves, išmaišome ir dedame į kepimo skardą. Kepame orkaitėje 200-220C temperatūroje su vėjeliu (gali būti ir vėjelis + grilius funkcija).  
Svogūnus nulupame, supjaustome ketvirčiais ir sudedame į nuo bulvių likusį sviesto ir prieskonių mišinį. Cukiniją supjaustome stambesniais gabalėliais. Taip pat ir cukiniją galime dėti į tą patį likusį mišinį arba tiesiog apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Įpusėjus kepti bulvėms šalia dedame svogūnus ir cukiniją. 
 
Iškepus viską sudedame šalia parūkytų dešrelių ir nešame ant stalo!
 
Už receptą dėkojame Nežinau ar bus skanu.
Atgal į receptų sąrašą