Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Vasariškai keptos triušienos dešrelės
ingredientai
250 g. KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
1 vnt. raudonos paprikos
1 vnt. oranžinės paprikos
1 vnt. cukinijos
šaukšto medaus
šaukšto ciberžolių
pagal poreikį bulguro kruopų
pusės citrinos
pagal poreikį juodųjų sezamų sėklų

Vasariškai keptos triušienos dešrelės

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

Dešreles 30 min. pamarinuokite medaus, citrinų sulčių ir ciberžolių mišinyje. Dešreles susukite į spiralę, perverkite mediniais iešmeliais ir kepkite ant kepsninės grotelių. Ten pat pakepkite ir paprikų puseles. Galite patiekti su bulguro kroupomis, pagardintomis ciberžolių prieskoniais. Dešrelėms puikiai tiks aštri slyvų ir imbierų uogienė.

Atgal į receptų sąrašą