
| 500 g | šviežių ančiukų skrandukų iš Lapino puota |
| 1/2 | stiklainio marinuotų pievagrybių |
| 1/2 | stiklainio marinuotų mažų agurkėlių |
| 1 | šviežios saldžios raudonosios paprikos |
| šiek tiek | sezamo sėklų pabarstymui |
| MARINATUI skrandukų: | |
| 2-3 šaukštų | saldaus ir tiršto teriyaki padažo |
| 1 šaukštelio | malto imbiero |
| 3-4 šaukštų | sojos padažo |
| 2 šaukštelių | maltos saldžiosios paprikos |
| 1 šaukštelio | malto kario |
| 1 šaukštelio | rudojo cukraus |
| 1 šaukšto | citrinų sulčių |
| 1 žiupsnio | druskos |
| GARNYRAS | |
| 1 | saldžiosios bulvės |
| aliejaus | kepimui |
| Žiupsnelio | druskos |
SKANAUS
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.