Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Aštrus troškinys su ančių skrandukais
ingredientai
500 g Lapino puotos ančių skrandukų
1 nedidelis kopūstas
5 vnt. bulvės
2 vnt. svogūnai
2 vnt. aitrūs pipirai
3 skiltelės česnako
3 v.š. aliejaus
žiupsnelis dž. raudonėlio
žiupsnelis dž. dašio
žiupsnelis dž. čiobrelio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų baltųjų pipirų

Aštrus troškinys su ančių skrandukais

60 min.
5 porcijos
Gaminimas
  1. Ančiukų skrandukus nuplaukite, nusausinkite ir šiek tiek pasmulkinkite.
  2. Keptuvėje įkaitinkite du šaukštus aliejaus ir apkepinkite skrandukus.
  3. Į puodą sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, rėžiukais pjaustytus kopūstus, riekutėmis pjaustytas morkas ir uždėkite kepintus skrandukus.
  4. Keptuvėje su likusiu aliejumi pakepinkite smulkintus svogūnus ir česnakus, kol suminkštės. Dėkite į puodą su daržovėmis. Sudėkite smulkintus aitriuosius pipirus, užberkite džiovintomis žolelėmis, užpilkite vandeniu, kad šiek tiek apsemtų daržoves ir troškinkite 40 min. Likus iki troškinimo pabaigos keliom minutėms sudėkite druską bei pipirus ir išmaišykite.
Skanaus.
 
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašams!
Atgal į receptų sąrašą